Импресиум

Насловна е информативен портал – online медиум кој генерира дневни вести со основна цел за објективно и навремено информирање на јавноста.

Насловна контакт: info@naslovna.mk
Уредник: urednik@naslovna.mk
Елизабета Михајловска: beti@naslovna.mk
Редакција: redakcija@naslovna.mk
Кристијан Ивановски: kiko@naslovna.mk
Олгица Трифуновска: ole@naslovna.mk
Билјана Христовска: biba@naslovna.mk

Новинарскиот тим на Насловна целосно работи по новинарскиот кодекс и не сноси никаква одговорност за коментарите и споделувањата на социјалните мрежи.