Колумна

Насловна во своето новинарско работење планира да го опфати и секторот на проминентен новинар што пишува колумни што е и дефиницијата за колумнист иако во таа категорија спаѓаат и чинителите на општествено политичкото милје.

Насловна во тој контекст колумните ќе ги активира откако ќе согледа реален партнер во своето новинарско патешествие кој ќе ги следи правилата на новинарскиот кодекс и ќе манифестира пред се личен но и издржан став.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *