Од Бајден се очекува мирен говор на молитвениот појадок

Американскиот претседател Џо Бајден не се очекува да се фокусира на политичките противници, ниту на импичмент, кога ќе зборува на годинешниот виртуелен собир за Националниот молитвен појадок, а се позивесно е дека неговата порака до политичките противници ќе ги остави сите разлики настрана тој ден.

Пораката на Бајден денеска веројатно ќе го претставува неговиот нов повик за политички аргумент да се врати во помирни води и потрадиционални темели по четири години агресивен стил на Трамп.

You must be logged in to post a comment Login

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР