Над 26 илјади граѓани се пријавиле за вакцинирање преку онлајн апликацијата

И додека се чекаат вакцините, голем интерес за имунизација кај граѓаните на онлајн апликацијата „вакцинација.мк“.

Има ли податоци колку граѓани аплицирале за вакцинирање..

Во видеото погледнете го целиот извештај.

You must be logged in to post a comment Login

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР