Почна граѓанскиот судскиот процес во кој Заев го тужи потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Николоски

Почна граѓанскиот судскиот процес во кој премиерот Зоран Заев го тужи потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски за клевета.

Николоски изјави дека Заев е врвот на пирамидата во случајот „Рекет“, по што премиерот го тужи.

Судскиот процес почна со разгледување на доказите со кои одбраната сака да прикаже дека Заев навистина била дел од Рекет.

You must be logged in to post a comment Login

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР