Колумна

Насловна во своето новинарско работење планира да го опфати и секторот на проминентен новинар што пишува колумни што е и дефиницијата за колумнист иако во таа категорија спаѓаат и чинителите на општествено политичкото милје.

Насловна во тој контекст колумните ќе ги активира откако ќе согледа реален партнер во своето новинарско патешествие кој ќе ги следи правилата на новинарскиот кодекс и ќе манифестира пред се личен но и издржан став.

You must be logged in to post a comment Login

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР