[видео] Градежните активности во делот под Тумбе Кафе

Во тек се градежни активности на дислокација и реконструкција на постоечкиот канал, од подножјето на Тумбе Кафе до патот за село Лавци во должина од 2052 метри.

Во прилог изјавата на градоначалничката Наташа Петровска:

You must be logged in to post a comment Login