Во дресот на Македонија Симон Трпчевски има концерт во Букурешт

Македонскиот пијанист маестро  Симон Трпчески во Букурешт имаше концерт во „Сала Радио Букурешт каде излезе во дресот на македонската фудбалска репрезентација . На овој начин испрати поддршка до фудбалерите, посакувајќи и тие да испишат нова успешна приказна.

Трпчески беше на трибините на Националната Арена во Букурешт и на дуелот со Австрија, а таму ќе биде и на дуелот со Украина утре

You must be logged in to post a comment Login