Џастин Бибер е изведувач на годината, доделени Ем-ти-ви наградите

Канадскиот поп-пејач Џастин Бибер е прогласен за „Изведувач на годината“ на вчерашното доделување на Ем-ти-ви видео-музичките награди (ВМА).

You must be logged in to post a comment Login