Кондовски на средба со битолските новинари

Кандидатот за градоначалник на Општина Битола од редовите на СДСМ, Христо Кондовски денес оствари средба со битолските новинари. Во продолжение неговата изјава:

Отворената комуникација и транспарентноста кон медиумите се основа за добра комуникација со јавноста!

Со таа цел денеска остварив средба со битолските новинари. Објективноста и навременото информирање се наш заеднички приоритет!

Останувам отворен и достапен за сите новинарски прашања. Јавноста има право на тоа!

 

 

You must be logged in to post a comment Login