Импресум

Насловна е информативен портал – online медиум кој генерира дневни вести со основна цел за објективно и навремено информирање на јавноста.

Насловна контакт: [email protected]
Уредник: [email protected]
Елизабета Михајловска: [email protected]
Редакција: [email protected]
Кристијан Ивановски: [email protected]
Олгица Трифуновска: [email protected]
Билјана Христовска: [email protected]

Новинарскиот тим на Насловна целосно работи по новинарскиот кодекс и не сноси никаква одговорност за коментарите и споделувањата на социјалните мрежи.